Pitopalvelua vuodesta 1981
Soita meille: 0400 238 323
 / Tarja Mäkelä

leivatOnko tiedossa kokousmatka vaiko messut tai vapaa-ajan toiminta, kohde kuten teatteri, risteily– tai vaikkapa pidempi lomamatka. Ei matkan aiheella ole merkitystä, sillä matkan aikana tarjottava ateria tai välipala tuo ylimääräisen ohjelmanumeron joka lyhentää matkaa usein merkittävästi.

Me palvelemme Teitä joustavasti ja yksilöllisesti 24 tuntia vuorokaudessa. Se säästää Teiltä aikaa ja rahaa ja ennenkaikkea se on VAIVATONTA. Kannattaa ottaa yhteyttä keittiöömme ja suunnitella matkalle maistuvat eväät mukaan.

Mikäli lähtö on aikaisin aamulla asiakkaittenne ei tarvitse murehtia aamupalasta koska sen voi nauttia kulkuneuvossa matkan aikana. Entäpä kun matkakohde on teatteri, matkan aikana on syöty voi perillä rauhassa keskittyä tulevaan teatterinautintoon.

Yhteistyössä keittiömme kanssa voitte järjestää asiakkaillenne tai kolleegoillenne mukavan yllätyksen. Keittiömme tekee parhaansa löytääkseen joka tilanteeseen sopivan ratkaisun.

Erikoisruokavaliot jotka ovat viime vuosina yleistyneet merkittävästi eivät tuota ongelmaa vaan haasteen, jossa ammattitaito punnitaan. On hyvä, että matkan aikana tarjottavassa ateriassa otetaan huomioon matkustajien allergiat tai muut henkilökohtaiset syyt haluta erikoisateria. Meille tärkeintä on saada tietoa tällaisista tapauksista jotta osaisimme ennakoida ne.

Hinnaston löydät tästä

MAUKASTA MATKAA • YHTEISTYÖLLÄ SE ONNISTUU

Scroll to top